Annelouk

Wie ben ik?

Ik ben Annelouk Aberson, kindertherapeut, getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk voor Integratieve Kindertherapie.

Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit en jarenlange ervaring als coach en consultant, heb ik mij verdiept in hulp aan kinderen en ouders. Het gedrag en de motieven van kinderen en volwassenen hebben mij altijd geïnteresseerd. Door mijn eigen ervaringen en mijn wens anderen te helpen heb ik de stap genomen om de opleiding Integratieve Kindertherapie en Pubercoaching aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam te volgen.
Na het behalen van mijn diploma Integratieve Kindertherapeut en Integratieve Puber Coach, ben ik mijn eigen praktijk, louk4kids gestart.

De Nederlandse Academie heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend ontwikkelings- en opleidingsinstituut op het gebied van de Integratieve benadering van Coaching, Counseling en Psychotherapie, zowel in Nederland als in Europa. De Integratieve opleidingen zijn erkend door de European Association for Integrative Psychotherapy (EAIP).

Familiefoto jeugd olympische spelen (3)

Ik werk vanuit en met mijn hart  hartje en wil kinderen en ouders ruimte bieden hun eigen kracht en kwaliteiten te ontdekken om met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan.De coaching en therapie zal merkbaar helpen het onderlinge contact directer, makkelijker en liefdevoller te maken.